• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Réteges lekvár

Hozzávalók

  • 0,5 kg nektarin
  • 1 cm gyömbér
  • 10 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 0,5 kg szeder
  • 10 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, a barackot felkockázzuk. Külön-külön edényben a gyümölcsök 2/3-át botmixerrel leturmixoljuk. A nektarinoshoz reszeljük a friss gyömbért. Külön beletesszük a kimért befőzőcukrot és főzni kezdjük. Forrástól számítva 5 percig főzzük. Sterilizált üvegekbe rétegezzük a lekvárokat, majd az üvegeket fejre állítjuk pár percre és el is készült a lekvárunk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fűszeres céklalekvár

Erdeigyümölcs-lekvár / Rote Grütze lekvár

Sütőtökös almalekvár

Vörösszőlő-lekvár

Rumos, fahéjas meggylekvár

Almalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".