• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Rusztikus-málnás sajtkrémpite

Hozzávalók

  • 240 g leveles tészta
  • 160 g krémsajt
  • 100 g Koronás Porcukor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 250 g friss málna

Elkészítés

A leveles tésztát kb. 20x24 cm-es négyzetre nyújtjuk, majd a négy szélét 1–1,5 cm szélességben felhajtjuk. A tészta középső részét, ahol nincs ráhajtás, egy villával megszurkáljuk. 210 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben aranybarnára sütjük a tésztanégyzetet kb. 15 perc alatt, majd kivesszük és szobahőmérsékletűre hagyjuk kihűlni. Ezalatt elkészíthetjük a krémet. A krémsajtot keverjük simára a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. Mikor a tészta teljesen kihűlt, rákenjük a krémet és a tetejét telerakjuk málnával. Porcukorral meghintve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szőlős, boros sült palacsinta

Gesztenyés fehércsoki-szalámi

Barackos-túrós lepény

Mini almás rétes nyárson

Citromos-diós linzer

Amerikai fánk cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".