• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sárgabarack­szörp

Hozzávalók

  • 50 dkg sárgabarack
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz

Elkészítés

A barackot megmossuk, kimagozzuk, lábasba tesszük. Rászórjuk a szirupcukrot, hozzáadjuk a vizet. Felforraljuk és addig főzzük, míg a barack összeesik. Leturmixoljuk, szitán átnyomjuk. A kész levet újraforraljuk, majd fertőtlenített üvegekbe adagoljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

Ízlés szerint vízzel hígítjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Rebarbara szörp

Erdeigyümölcs szörp

Eperszörp

Ribizliszörp

Cseresznyeszörp

Narancsos eperszörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".