• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Tejfölös panna cotta eperrel

Hozzávalók

  • 3 dl tejszín
  • 2 dl tejföl
  • 1 db vaníliarúd
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • 2 db zselatinlap

Elkészítés

A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A tejszínt a felhasított vaníliarúddal, a kikapart magokkal és a porcukorral felmelegítjük. A meleg tejszínben feloldjuk a zselatinlapokat. A meleg zselatinos tejszínből 1 merőkanálnyi mennyiséget elkeverünk a hideg tejfölben, majd elkeverjük a maradék tejszínnel. Tálkákba adagoljuk és alaposan kihűtjük. Friss eperrel kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Tojásdíszek

Csokis csésze

Frissítő gyümölcs shake

Kovászos-kakaós gofri

Birsalma­krém­leves

Madártej

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".