• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Téli almás puncsital

Hozzávalók

  • 700 ml almalé
  • 300 ml narancslé
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál Koronás Kandiscukor
  • 2 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés

Összekeverjük az almalevet, a narancslevet, a citromlevet, majd felforrósítjuk, de nem forraljuk, hogy a gyümölcslevek vitamintartalma ne vesszen el. A tűzhelyről levéve belekeverjük a kandiscukrot és a fahéjat. Forrón fogyasztjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Erzsébet cider

Mogyorós-csokis tejeskávé

Pink forró csoki

Narancsos habos kakaó

Forró fahéjas almaital

Earl grey latte

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".