• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Zabpelyhes-áfonyás-szedres süti

Hozzávalók

  • 15 dkg zabpehely
  • 10 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál fahéj
  • 1 csipet só
  • 1 db banán
  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 1 dl tej
  • 6 dkg vaj
  • 15 dkg áfonya-szeder vegyesen

Elkészítés

A zabpelyhet, lisztet, sütőport, csipet sót, 3 evőkanál Koronás Aranybarna cukrot tálba mérjük. Hozzáütünk 2 tojást, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a banánokat és robotgéppel összedolgozzuk, 1 dl tejjel lazítjuk a tésztát. Hozzákeverjük gyümölcsöket és szilikonos muffinformába mérjük a tésztát. Legegyszerűbb egy fagyis kanállal dolgozni. 180 fokos sütőben 30–35 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Cukkinis-diós brownie

Bodzás-epres palacsinta

Hópehelykeksz cukormázzal

Túrós-mascarponés torta

bodzával és rózsaszirmokkal

Pisztáciás kuglóf

Citromrolád

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".