• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Áfonyás rakott kifli

Hozzávalók

  • 150 g felkarikázott kifli
  • 125 g áfonya
  • 225 g krémsajt
  • 70 g Koronás Kristálycukor
  • 2 db tojás
  • 250 ml tej

Elkészítés

A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit vajazzunk és lisztezzünk ki. Tegyük a felkarikázitt kiflit és az áfonyaszemeket egy kb. 30x25 cm-es tepsibe. Keverjük össze a krémsajtot, cukrot, tojásokat alaposan. Legutoljára adjuk hozzá a tejet is és ezzel is keverjük simára. A keveréket öntsük a tepsibe a kiflikre és az áfonyára és hagyjuk 20 percig állni. 35–40 percen át süssük az előmelegített sütőben légkeverés nélkül, míg aranybarna lesz. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karácsonyi Cakepops

Aranygaluska

Gyümölcsös morzsasüti

Csokis csillagok

Szoknyafánk

Kandiscukros aprósütemény

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".