• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Eper-málna-kivi lekvár

Hozzávalók

  • 0,5 kg eper
  • 0,25 kg málna
  • 0,25 kg kivi
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 3–5 db mentalevél

Elkészítés

Az epret és málnát megmossuk, megtisztítjuk. A kivit meghámozzuk, kockákra vágjuk, majd az eperrel és a málnával összeturmixoljuk. A mentaleveleket óvatosan hozzáadjuk a gyümölcsmasszához, és összekeverjük a befőzőcukorral. Folyamatosan kevergetve felforraljuk, majd forrástól számítva 8–10 percig közepes lángon kevergetve főzzük. Még forrón üvegekbe töltjük, és azonnal lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Tökös almalekvár

Cideres eperlekvár

Kivis eperlekvár

Sárgabarack­lekvár nektarinnal

Málnás sárgabarack­lekvár

Fűszeres céklalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".