• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gesztenyés fehércsoki-szalámi

Hozzávalók

  • 30 dkg darált keksz
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 8 dkg aszalt cseresznye
  • 5 dkg pisztácia
  • 1 dl narancslé

Elkészítés

A fehér csokit gőz felett megolvasztjuk. A kekszet és e gesztenyemasszát egy tálba mérjük, hozzákanalazzuk a porcukrot, az olvasztott vajat, olvasztott csokit, a cseresznyét, a pisztáciát és összekeverjük, kevés narancslével összeállítjuk a tésztát. A tésztát kettéosztjuk és mindkét félből fólia segítségével rudat formázunk és hűtőben kihűtjük. Szeletelve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis mandulás őzgerinc

Citromrolád

Mini húsvéti koszorúk mogyoró­krémmel

Szőlős, boros sült palacsinta

Körte tiramisu

Olasz rizspite

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".