• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Kókuszos harangok

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj
  • 12 dkg Koronás Kristálycukor
  • csipet só
  • 1 tojás
  • fél kezeletlen citrom reszelt héja
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg kókuszreszelék
  • 5 dkg ét-vagy tejcsokoládé

Elkészítés

A vajat habosra keverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáhabosítjuk a tojást is. A lisztet, kókuszreszeléket, reszelt citromhájat hozzáadjuk. Összegyúrjuk a tésztát, fóliába csomagoljuk és 1 órát hűtjük. Lisztezett felületen fél cm vastagra nyújtjuk és belisztezett harang formával kiszúrjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15–18 perc alatt megsütjük őket. Ha kihűltek a kekszek, olvasztott csokoládéval megcsíkozzuk őket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis csillagok

Lekváros amarettini

Csokis magvas kockák

Karácsonyi koszorú

Almás sajttorta Mézivel

Mogyorós karamella

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".