Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
 - Infos zu Gewinnspielen
 - Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
 
A tésztához
A töltelékhez
Az alapanyagokból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, folpackba csomagoljuk és 1 órát hűtjük. Enyhén lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, pite formába simítjuk. Megszurkáljuk az alját, sütőpapírral borítjuk a tésztát és erre sütőbabot szórunk nehezéknek. Ezt nevezzük vaksütésnek. 180 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd leszedjük róla a babot és a papírt. A szilvát negyedekbe vágjuk és a tésztára szórjuk. A tojást kissé felhabosítjuk a cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és a szilvára öntjük. A mandulával megszórjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük kb. 45 perc alatt.
Recept nyomtatás vagy megosztás