• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Mogyoróvajas zabkeksz

Hozzávalók

  • 25 dkg olvasztott vaj
  • 15 dkg Koronás Aranybarna Cukor
  • 20 dkg mogyoróvaj
  • 2 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • 15 dkg zabpehely
  • 1 teáskanál
  • szódabikarbóna
  • 7 dkg mogyoró

Elkészítés

A tojásokat tálba ütjük, majd a mogyoróvajjal, az olvasztott vajjal és a cukorral fakanállal összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát, zabpelyhet. A mogyorót durvára vágjuk és szintén a masszához keverjük. Fóliával letakarva 1 órát hűtjük. Diónyi mennyiségeket veszünk, gombócot formázunk, majd ellapítjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük és 180 fokos sütőben megsütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszos-áfonyás keksz

Csokis-makadámdiós cookies

Mogyoróvajas keksz

Aszalt áfonyás keksz narancsos cukormázzal

Amerikai fekete-fehér sütemény

Amaretti

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".