• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Narancsos-almás áfonyalekvár

Hozzávalók

  • 1 kg friss áfonya
  • fél kg alma (tisztítva mérve)
  • 1 kisebb narancs reszelt héja
  • 500 g Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, az almát kis kockákra vágjuk.  A málnát és az almát összekeverjük a befőzőcukorral, belereszeljük a narancs héját, és felfőzzük. Forrástól számítva 8–10 percig főzzük, majd leturmixoljuk, és forrón steril üvegekbe töltjük. 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Rumos ananászdzsem

Szilva-sárgabarack vegyes lekvár

Pirospaprika lekvár

Citromfüves eperlekvár

Mézes citromos almalekvár

Paradicsomlekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".