• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Pavlova torta

Hozzávalók

  • 4 db tojásfehérje
  • 1 csipet só
  • 7 evőkanál Koronás Porcukor
  • 1 evőkanál keményítő
  • 1 teáskanál ecet
  • 5 dl tejszín
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • vegyes gyümölcsök

Elkészítés

A tojásfehérjét a csipet sóval robotgéppel verni kezdjük, majd kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, folyamatos keverés mellett. A keményítőt rászitáljuk, hozzáadjuk az ecetet és összekeverjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre igazgatjuk tortaformában a habot és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 60 percig sütjük, szárítjuk a tortát. A tejszínből 2 evőkanál porcukorral habot verünk, a kihűlt tortára simítjuk és megszórjuk gazdagon gyümölcsökkel.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Máktorta fehércsokis-citrom­krémmel

Rumos-narancsos kókusztorta

Málnás csokoládé­mousse-torta

Fordított szilvatorta (szilvás tarte tatin)

Csokimousse tortácskák csokitojásokkal

Duplacsoki torta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".