• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Temető puding

Hozzávalók

  • 2 csomag hidegen kikeverhető kakaós pudingpor
  • 8 dl tej
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • 1 csomag gumicukor giliszta
  • 4 db babapiskóta
  • 5 dkg kakaós keksz

Elkészítés

A kakaós pudingporhoz adjuk a porcukrot, majd apránként, robotgéppel folyamatosan keverve hozzáadjuk a tejet. A krém felét egy tálba simítjuk, rászórjuk a gilisztákat, majd ismét beborítjuk krémmel. A tetejére összetört kekszet szórunk, és felezett babapiskótákkal díszítjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sütőtökös panna cotta tökmag­grillázzsal

Körteecet

Kókuszos zabkása lekvárral, magvakkal

Húsvéti cake-popok

Diós répatorta

Sárgabarackos-mákos desszert túrókrémmel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".