• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

5 hozzávalós málnás kosárka

Hozzávalók

  • 12 db 10x10 cm-es réteslap
  • 150 g mascarpone
  • 60 g Koronás Porcukor
  • 1 db lapzselatin
  • málna

Elkészítés

A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 °C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1–2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk. A réteslapokat 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, és hármasával kis gyümölcskosár formákba tesszük. 200 °C-os sütőben szép aranybarnára sütjük őket 1–2 perc alatt, majd félretesszük hűlni. A mascarponéval elkeverjük a porcukrot. A lapzselatinokat beáztatjuk jéghideg vízbe, majd kinyomkodjuk és megolvasztjuk mikrohullámú sütőben. Végül hozzákeverjük a mascarponéhoz. A krémet hűtőbe tesszük 15 percre. A kihűlt krémmel megtöltjük a tésztakosarakat, majd a tetejükre friss málnaszemeket teszünk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszos csokis keksztekercs

Mandulás tallér csokival

Fehér­csokoládés brownie

Diós-szilvás kuglóf

Nyuszibriósok

Ropogós puffasztott rizs-oreo szelet

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".