• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Fehér­csokoládés brownie

Hozzávalók

A tésztához

  • 145 g vaj
  • 190 g fehércsokoládé
  • 232 g Koronás Kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 195 g liszt
  • 2 nagy csipet só

A tetejére

  • 35 g étcsokicseppek vagy töredékek

Elkészítés

Egy 20x18 cm-es magas peremű tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A vajat a csokoládéval vízgőz fölött megolvasztjuk. Hozzákeverjük a sót és a cukrot. Ezután a tojást, végül a lisztet is hozzáadjuk. Az elkészült, csomómentesre kevert masszát egyenletesen elterítjük egy 20x18 cm-es magas peremű tepsiben. Az étcsokoládé cseppeket szépen rászórjuk a tetejére. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A kisült brownie-t hagyjuk a tepsiben hűlni 1 órán át, majd 2 órára hűtőbe tesszük szeletelés előtt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Citromos-ricottás rizsfelfújt

Kókuszos szelet

Húsvéti palacsinta

Zabpelyhes-áfonyás-szedres süti

„Tükörtojás” szelet (tejszínes-barackos túrós szelet)

Citromos-túrós kevert süti

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".