Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A tetejére
Egy 20x18 cm-es magas peremű tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A vajat a csokoládéval vízgőz fölött megolvasztjuk. Hozzákeverjük a sót és a cukrot. Ezután a tojást, végül a lisztet is hozzáadjuk. Az elkészült, csomómentesre kevert masszát egyenletesen elterítjük egy 20x18 cm-es magas peremű tepsiben. Az étcsokoládé cseppeket szépen rászórjuk a tetejére. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A kisült brownie-t hagyjuk a tepsiben hűlni 1 órán át, majd 2 órára hűtőbe tesszük szeletelés előtt.
Recept nyomtatás vagy megosztás