• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Alma

Hozzávalók

  • 4 kisebb alma
  • 20 dkg Koronás Kristálycukor
  • 6 dkg méz
  • 8 dkg vaj
  • 2,5 dl tejszín
  • 1 tk fahéj
  • csipet só
     

Elkészítés

A cukrot a mézzel, a vajjal, a tejszínnel kevergetve összeolvasztjuk és addig főzzük, míg sűrű, karamell nem lesz. Az almákat megmossuk, leszárítjuk, majd a karamellbe forgatjuk. A mogyorót összedaraboljuk és a karamelles alma alját ebbe forgatjuk bele.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Málnás-pisztáciás koszorú

Marcipános-lekváros leveles

Cseresznyés-sárgabarackos morzsás focaccia

Zabpelyhes-meggyes sütemény

Karácsonyi koszorú

Szilvás-diós rétes

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".