• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Banános-almás müzliszelet

Hozzávalók

  • 2 banán
  • 1 alma
  • 3 evőkanál semleges ízű olaj (napraforgó pl.)
  • 20 dkg finom szemcsés zabpehely
  • 8 dkg Barna Nád Kristálycukor
  • 1 teáskanál fahéj
  • 10 dkg aszalvány és magvak vegyesen (mazsola, aszalt meggy, aszalt barack, mandula, kesudió, mogyoró, BÁRMILYEN kombinációban)

Elkészítés

A banánt villával összenyomkodjuk, az almát meghámozzuk, lereszeljük. A gyümölcsöket összekeverjük az olajjal; nádcukorral, a fahéjjal, az aszalványokkal és a magvakkal. A nagyobb magvakat kicsit összeapríthatjuk. Egy 30x30-as, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, kicsit lenyomkodjuk, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 20–25 perc alatt megsütjük. Kihűtjük, így könnyen szeletelhető.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis kókuszszelet

Paradicsomos alma chutney

Birsalma­krém­leves

Kókuszos zabkása lekvárral, magvakkal

Csokis mangós tekercs

Répatorta

mascarpone krémmel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".