• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Bazsalikomos eperszörp

Hozzávalók

  • 50 dkg eper
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz
  • néhány levél bazsalikom

Elkészítés

A vizet a szirupcukorral összemelegítjük, hogy a cukor feloldódjon. Hozzáadjuk az epret és a bazsalikom­leveleket, néhány percig együtt főzzük, majd leszűrjük az epret és szitán merőkanállal átpasszírozzuk. A kész levet újraforraljuk, majd üvegekbe adagoljuk.

Ízlés szerint vízzel hígítjuk, bazsalikommal díszítjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sárgabarack­szörp

Ribizliszörp

Alma-körte vegyes szörp kínai ötfűszerrel

Réti szirup

Pitypangszörp

Gin Tonic szederszörppel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".