• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Bodzás palacsinta eperlekvárral

Hozzávalók

  • 20 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • 3 dl szóda
  • 1 csipet só
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál bodzaszörp
  • 20 dkg eperlekvár
  • friss eper

Elkészítés

A tojásokat felütjük és kissé felhabosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, a sót és a tejjel és a szódával apránként csomómentesre keverjük. Végül hozzáadjuk a szörpöt és az olajat. Forró palacsintasütőkben vékony palacsintákat sütünk belőle. Eperlekvárral töltjük és négybe hajtogatjuk. Friss epret kínálhatunk mellé.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis-mandulás gyümölcskenyér

Zabpelyhes-áfonyás-szedres süti

„Tükörtojás” szelet (tejszínes-barackos túrós szelet)

Pisztáciás kuglóf

Kakaós-diós és vaníliás keksz

Horgolt mintával

Huszárcsók

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".