• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Bodzás palacsinta eperlekvárral

Hozzávalók

  • 20 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • 3 dl szóda
  • 1 csipet só
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál bodzaszörp
  • 20 dkg eperlekvár
  • friss eper

Elkészítés

A tojásokat felütjük és kissé felhabosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, a sót és a tejjel és a szódával apránként csomómentesre keverjük. Végül hozzáadjuk a szörpöt és az olajat. Forró palacsintasütőkben vékony palacsintákat sütünk belőle. Eperlekvárral töltjük és négybe hajtogatjuk. Friss epret kínálhatunk mellé.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barackos lepény

Marcipános-tojáslikőrös fonott kalács

Vaníliás csillag glazúrral

Rizskoch

Zeppole, olasz túrófánk

Keksztekercs

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".