• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Citromos-túrós kevert süti

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 15 dkg Barna Nád Kristálycukor
  • 30 dkg túró
  • 30 dkg liszt
  • 1 tk sütőpor
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 2 dl tejföl
  • 1 kezeletlen citrom reszelt héja és facsart leve

Elkészítés

A tojásokat a nádcukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a túrót, a lisztet, sütőport, napraforgó olajat, tejfölt és a citrom reszelt héját, facsart levét. Összekeverjük és egy kivajazott, kilisztezett kenyérformába adagoljuk a tésztát. 180 fokos sütőben 45-50 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszos répakuglóf

Sajtfánk

Mandulás falatok

Diós-narancsos bejgli

Citromos-túrós kevert süti

Ribizlis focaccia

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".