• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Őszibarack­lekvár áfonyával

Hozzávalók

  • 1 kg őszibarack (magozva)
  • 20 dkg áfonya
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, a barackot kimagozzuk és héjastól leturmixoljuk. Összekeverjük a befőzőcukorral és felfőzzük. Forrástól számítva 5–8 percig főzzük, majd hozzáadjuk az áfonyát. Ezzel már csak 1 percig főzzük, hogy ne főjjön szét, hanem megmaradjanak a szemek. A tűzről levéve forrón sterilizált üvegekbe töltjük, lezárjuk és az üvegeket 5 percre fejre állítjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Barackos almalekvár

Bodzavirágos eperlekvár

Mézes fügelekvár

Egreslekvár

Pezsgős áfonyalekvár

Vaníliás citromlekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".