• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Csokoládés-kókuszos muffin

Hozzávalók

A tésztához

  • 1 db tojás
  • 150 ml tejföl
  • 1,4 dl étolaj
  • 220 g rétesliszt
  • 30 g Holland kakópor
  • 2 evőkanál sütőpor
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 100 g étcsokoládé
  • 100 g fehér csokoládé
  • 70 g Koronás Kristálycukor

A krémhez

  • 125 g kókuszreszelék
  • 90 g Koronás Porcukor
  • 220 g kókusztej
  • 190 g natúr krémsajt

Elkészítés

A tojást, a tejfölt és az olajat összekeverjük egy kisebb tálban. Egy nagyobb keverőtálban pedig a lisztet, a kakaót, a sütőport, a szódabikarbónát, az apróra vágott csokoládékat és a kristálycukrot keverjük össze. Hozzáadjuk a tejfölös keveréket a szárazanyagokhoz, és alaposan összekeverjük. A kész tésztát adagoljuk a muffinformákba. A muffinokat kb. 20 percig, 200 fokon sütjük. A kihűlt muffinok tetejére elkészítjük a krémet. Az összes hozzávalót egy tálba mérjük és összekeverjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük. Az idő leteltével a krémet átkeverjük, és a csokis muffinok tetejére adagoljuk, kókuszreszelékkel díszítjük a tetejét.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Pörkölt mandulás cupcake

Szedres muffin

Nyuszitalpas cupcake

Banános-áfonyás muffin

Krémsajttal töltött répás muffin

Citromos-málnás muffin

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".