• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Duplabogyós-tejpite

Hozzávalók

A tésztához

  • 4 db tojás
  • 250 ml tej
  • 140 g búzaliszt
  • 50 g Koronás Kristálycukor
  • fél citrom reszelt héja
  • 1 nagy csipet só

A serpenyőbe

  • 20 g vaj

A tetejére

  • 75 g áfonya
  • 75 g eper vagy málna

Tálaláshoz

  • Koronás Porcukor
  • méz
  • juharszirup

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Egy magas peremű fémnyelű serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd beleöntjük a tésztát. Enyhe lángon sütjük, míg a tészta teteje a serpenyőben kezd besűrűsödni a hőtől. Ekkor rászórjuk a gyümölcsöket és áttesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe, ahol légkeverés nélkül 10 percen át sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mandulás tallér csokival

Csokis-mandulás gyümölcskenyér

Fűszeres csokis pöfeteg

Áfonyás rakott kifli

Mogyorós aranygaluska meggyszósszal

Szilvás gombóc

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".