• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epermisu

Hozzávalók

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 35 dkg mascarpone
  • 3 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 20 dkg babapiskóta
  • 30 dkg eper

Elkészítés

A vaníliás pudingport a tejjel apránként felengedjük és sűrűre főzzük. Cukrozzuk, majd hozzáadjuk a barnacukrot és elkeverjük. Végül apránként lazítjuk a krémet a mascarponéval. Poharakba rétegezzük a krémet, a babapiskótát, a felkockázott epret, a tetejére eper kerüljön. Kihűtjük, így tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Húsvéti nyúlbriós

Csokoládés-kókuszos tekercs

Fehér­csokoládés brownie

Sósmogyorós karamellpite

Birsalmás kosárka

Citromos puszedli

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".