• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Farsangi brownie

Hozzávalók

  • 25 dkg csoki
  • 25 dkg vaj
  • 5 tojás
  • 12 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 20 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál fahéj

A díszítéshez

  • Néhány karamelles cukorka, nápolyi, csokis keksz, pillecukor stb.

Elkészítés

A csokit a vajjal összeolvasztjuk. A tojásokat felhabosítjuk a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, fahéjat, sütőport, belekeverjük az olvasztott vajas-csokis részt. Sütőpapírral bélelt formába öntjük a tésztát (mérete: kb. 30x30) és 180 fokos sütőben 20–25 percig sütjük. Végül feldíszítjük színes finomságokkal.

Elkészítési idő: 40 perc

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Diós répatorta

Fahéjas karika

cukormázzal

Citromos-ricottás rizsfelfújt

Narancsos-joghurtos tésztatorony

Kókuszos csokis keksztekercs

Brownie

szezámmaggal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".