Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mennyiség: kb. 8 pohár, egyenként 200ml
Elkészítési idő: 15 perc
A málnát megmossuk, egy lábosba tesszük, és pürésítjük.
Hozzáadjuk a citromlevet.
Hozzáadjuk a befőzőcukrot, és felforraljuk.
4 percig rotyogtatjuk.
A kakukkfűleveleket letépkedjük az ágakról, és a főzési idő végén a lekvárhoz adjuk.
A lekvárt előkészített, tiszta üvegekbe töltjük.
Tipp: A mag nélküli kakkukfüves málnalekvárhoz körülbelül 300 g málnára van szükség. Ehhez a pürésített málnát szűrjük át egy szitán.
Recept nyomtatás vagy megosztás