• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Huszárcsók

Hozzávalók

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg durvára vágott földimogyoró
  • 20 dkg vaj
  • 8 dkg Koronás Porcukor
  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 6 dkg áfonyalekvár
  • Koronás Porcukor

Elkészítés

A lisztet összemorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a mogyorót, a porcukrot, a tojást, csipet sót, lisztet. A masszából diónyi golyókat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire ültetjük őket, fakanál nyelével lyukat nyomunk bele. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük, majd a közepébe habzsákból lekvárt nyomunk. Még 10 perc sütés és el is készült. Tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas-vaníliás töltött briós

Nektarinos-diós Lepény

Mogyorókrémes habcsók

Stollenfalatok

Loukoumades, a görög fánk

Birsalmás kosárka

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".