• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kandírozott narancsos, mákos keksz

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj
  • 5 evőkanál Koronás Porcukor
  • 1 tojássárgája
  • 30 dkg liszt
  • 1 evőkanál mák
  • 10 dkg kandírozott narancs

Elkészítés

A vajat a porcukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, majd a lisztet, a mákot, a kandírozott narancsot és kézzel összegyúrjuk a tésztát. Fóliába csomagoljuk és 1 órát pihentetjük hűtőben a tésztát. Lisztezett felületen fél cm vékonyra nyújtjuk a tésztát és karácsonyi kiszúróval kiszúrjuk. 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mákos vaníliás kifli

Almakompót fahéjas krémmel

Kókuszos-mandulás golyók

Lekváros linzer kockák

Aszalt szilvás cantucci

Sífelszerelés mézeskalácsból

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".