• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kókuszos zabkása lekvárral, magvakkal

Hozzávalók

  • 1 bögre apró szemű zabpehely
  • 1 bögre víz
  • 2 bögre tej
  • 2 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál lekvár adagonként
  • 8 dkg mogyoró
  • 5 dkg mandula

Elkészítés

A zabpelyhet felmelegített, száraz lábosban átforgatjuk, majd amikor diós illata van, akkor felöntjük a vízzel és közben folyamatosan kevergetjük. Ezt követően hozzáadjuk a tejet és a cukrot is. A kókuszreszeléket egy másik száraz serpenyőben megpirítjuk, majd a zabkásához adjuk. Lekvárral, durvára vágott mandulával, mogyoróval megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszos zabkása lekvárral, magvakkal

Fügemustár

Kókuszos marcipánrudak

Vegyes nyári gyümölcsös crumble

Szerencsemalacok

Kandírozott mandula

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".