• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kovászos-kakaós gofri

Hozzávalók

  • 4,5–5 dl tej
  • 8 dkg kovász
  • 12 dkg Koronás Kristálycukor 
  • 2 tojás
  • 25 dkg liszt
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 teásanál fahéj
  • csipet só
  • fél dl semleges ízű olaj (pl. napraforgó)

Elkészítés

A tejet kézmelegre langyosítjuk, hozzákeverjük a kovászt, a cukrot, kb 15 percig pihentetjük. A liszthez adjuk a tejet, tojások sárgáját, olajat és a kovászos tejet, kakaóport, fahéjat. a fehérjét a sóval habbá verjük és a tésztához keverjük. 15 percet pihentetjük, gofrisütővel kisütjük. Lekvárral, pudinggal kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas karika

cukormázzal

Körteecet

Tejfölös panna cotta eperrel

Tésztában sült körte

Meggyleves

Diós répatorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".