• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Marcipános narancsdzsem

Hozzávalók

  • 1,3 kg narancsfilé
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 25 dkg marcipán

Elkészítés

A narancsok végeit levágjuk, majd eltávolítjuk a héjukat a fehér hártyával együtt. Egy éles késsel kifilézzük a narancsot. A marcipánt felkockázzuk, és rámérjük a narancsra. Hozzáadjuk a befőzőcukrot is, majd feltesszük főni egy lábasba. Közepes lángon 15–20 percig főzzük, vagy amíg a kívánt sűrűséget el nem érjük. Kifőzött üvegbe adagoljuk, majd lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mokkás körtedzsem

Körtelekvár

Sütőben sült szilvalekvár

Pikáns szilvaszósz

Eperlekvár

Levendulás eperdzsem

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".