• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Mogyoróvajas keksz

Hozzávalók

  • 20 dkg mogyoróvaj
  • 2 db tojás
  • 7 dkg Koronás Porcukor
  • fél teáskanál sütőpor
  • 20 dkg finom szemű zabpehely

Elkészítés

Az alapanyagokat összedolgozzuk, majd diónyi mennyiségeket veszünk a tésztából, golyót formázunk, tenyerünk között ellapítjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük. 180 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük. Fémdobozban hetekig eláll.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas teasütemény

Zabpelyhes keksz

Kandírozott narancsos, mákos keksz

Gluténmentes (GM) chia keksz

Mézeskalács keksz

Citromos kekszek

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".