Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
4 nagy buborékos gofrihoz
A töltelékhez:
A tésztához:
Továbbá:
A töltelékhez a kókusztejet, a mascarponét, a tejszínhabfixálót és a porcukrot krémesre keverjük, majd kemény habbá verjük. Kézzel (nem géppel) beleforgatjuk a kókuszreszeléket.
Az ananászt lecsepegtetjük. A gyümölcsdarabokat a 40 g cukorral egy serpenyőbe tesszük, és közepes lángon kb. 7-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
A gofrihoz habverővel összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vaníliát és a sót.
A tojásokat 3-4 perc alatt habosra verjük, majd a vajjal és a tejjel együtt a száraz hozzávalókhoz keverjük.
A gofrisütőt előmelegítjük, és a tésztát adagokban kb. 2-3 percig sütjük, amíg aranybarnára sülnek. Óvatosan feltekerjük a gofrit, és egy kis edénybe, például egy ivópohárba tesszük. Megtöltjük egy kevés kókuszkrémmel, és sült ananászdarabokkal díszítjük.
Frissen a legfinomabb.
Recept nyomtatás vagy megosztás