• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Rebarbara-málna lekvár

Hozzávalók

  • 1 kg rebarbara
  • 50 dkg málna
  • 50 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 2 teáskanál vanília kivonat/1 vaníliarúd kikapart magjai
  • 3/4 l víz

Elkészítés

A rebarbarát megmossuk, megtisztítjuk, kb fél cm-es darabokra vágjuk. A cukorral összekeverjük, hozzáadunk 1–1,5 dl vizet és a vaníliát, majd felfőzzük. Amikor a rebarbara összeesett (kb 5–10 perc), akkor hozzáadjuk a málnát és még pár percig főzzük. Ne főzzük teljesen szét a málnát! Sterilizált üvegekbe töltjük és feltesszük a kamra polcra.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Réteges lekvár

Citromfüves eperlekvár

Áfonyalekvár

Őszibarack­dzsem levendulával

Bazsalikomos ribizlilekvár

Őszibarack­lekvár áfonyával

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".