• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sajtfánk

Hozzávalók

  • 2,5 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg finomliszt
  • fél teáskanál só
  • 4 db tojás
  • 10 dkg zsíros sajt
  • 2 teáskanál provence-i fűszerkeverék

Elkészítés

A tejet, a vajjal, sóval felmelegítjük, majd hozzáadjuk a lisztet és 1 percig kevergetjük, míg ruganyos tésztalabdává össze nem áll a tészta. Ezt követően keverőkaros robotgéppel keverjük a tésztát, hogy kicsit visszahűljön, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, mindannyiszor alaposan elkeverve a tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a fűszerkeveréket. Habzsákba töltjük a masszát és kisebb puffokat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokos sütőben 25 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Hasselback almás-mandulás sütemény

Csokis mangós tekercs

Kakaós croissant

fahéjjal és nádcukorral

Bukta

Karácsonyi kuglóf

Rizskoch

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".