• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sárgabarackos-áfonyás torta

Hozzávalók

  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 2 tojás
  • 8 dkg vaj
  • 22 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 20 dkg natúr joghurt
  • 5 sárgabarack
  • 2–3 evőkanál áfonya
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lágy vajat és ezzel is kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a natúr joghurtot. Kivajazott kerámiaformába kiszedjük a tésztát, felezett barackokkal kirakjuk, mellé szórjuk az áfonyákat. 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Linzeres szilvás pite

Répatorta

mascarpone krémmel

Karamellás-túrókrémes csokoládétorta

Színes party-torta

Angol angyal piskótatorta

Epres joghurttorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".