• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sárgabarck chutney

Hozzávalók

  • 1,5 kg friss, magozott sárgabarack
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kis darab  friss gyömbér
  • 350 g hagyma
  • 600 ml almaecet
  • 220 g Koronás Aranybarna Cukor
  • 2 teáskanál só
  • 2 teáskanál mustármag
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál őrölt szerecsendió
  • fél teáskanál cayenne bors

Elkészítés

A megmosott, kimagozott sárgabarackot felaprítjuk, a fokhagymagerezdeket megtörjük, a gyömbért lereszeljük. A többi hozzávalót is hozzáadjuk a gyümölcshöz, és egy nagy, saválló edényben megpároljuk. Akkor megfelelő az állag, amikor a gyümölcs és a hagyma megpuhul, és a chutney sűrűvé válik. Ezután üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, és egy hétig állni hagyjuk.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sütőtökös chutney

Aszalt szilva chutney

Chilis-gyömbéres sárgabarack chutney

Sárgabarck chutney

Mangó chutney

Vaníliás körte chutney

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".