• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sós karamellás forró csokoládé

Hozzávalók

  • 40 g Koronás Aranybarna Cukor
  • nagy csipet só
  • 3 dl tej
  • 100 g étcsokoládé
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

Elkészítés

A barnacukrot egy kis lábasba tesszük, és közepes lángon karamellizáljuk, közben hozzáadunk egy nagy csipet sót. A tejet felforrósítjuk, és a karamellre öntjük. Ha összeugrik, pár perc kevergetést követően újra el fog olvadni. Továbbra is közepes lángon hagyva hozzáadjuk a kakaóport, és simára keverjük, majd beletördeljük a csokoládét, és kevergetjük, míg az is teljesen elolvad.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gyerekpuncs

Mézeskalácsos forró csokoládé

Áfonyás-gránátalmás puncs

Epres banánturmix mentával

Vaníliás-narancsos tea

Erzsébet cider

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".