• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Szőlős-csokis gyümölcskenyér

Hozzávalók

  • fél fürt szőlő
  • 2 db tojás
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor
  • 30 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 8 dkg étcsoki
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 dl tej
  • 1 dl olaj
  • Díszítéshez jég vagy dekorcukor

Elkészítés

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olajos tejet, a darabokra vágott étcsokit és a félbevágott, magozott szőlőt. Egy kenyérformát/gyümölcskenyérformát papírral kibélelünk és ebbe adagoljuk a tészta felét. A másik feléhez adjuk a kakaóport, elkeverjük és a formába öntjük, kicsit egymásba keverjük a két részt. Sütés előtt jégcukorral megszórjuk és 180 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük, vagy dekorcukorral díszítjük sütés után.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kakaós-diós és vaníliás keksz

Horgolt mintával

Fahéjas csiga krémsajtos cukormázzal

Fehér­csokoládés brownie

Mákos-diós smarni

Huszárcsók

Húsvéti palacsinta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".