• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Túrófánk

Hozzávalók

  • 25 dkg túró
  • 125 dkg liszt
  • 2 db egész tojás
  • fél kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • fél citrom reszelt héja
  • étolaj
  • Koronás Porcukor
  • őrölt fahéj

Elkészítés

Az összes hozzávalót mérjük egy tálba és kézzel jól gyúrjuk össze. Egy elég sűrű masszát fogunk kapni. Egy lábasban forrósítsunk étolajat a fánkok kisütéséhez. A forró olajba két teáskanállal szaggassunk kis golyókat, majd pár perc alatt süssük aranybarnára őket az olajban. Sütés közben időnként meglökdössük a fánkokat egy kanállal. Így, mikor az egyik felük átsült, maguktól szépen megfordulnak. Mikor a fánkok szép aranybarnák, egy szűrővel vegyük ki őket az olajból és rögtön, közvetlenül tegyük őket a fahéjas porcukorba, amiben jól forgassuk át őket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gluténmentes (GM) amerikai palacsinta mentás eperszósszal

Citromos-mentás tarte

Gyors rebarbarás túrós papucs

Éclair tojáslikőrös tejszínhabbal töltve

Epres charlotte

Diós-szilvás kuglóf

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".