• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Birspürés, mandulás süti körtével

Hozzávalók

  • 60 dkg birs
  • 5 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 3 dl víz
  • fél citrom leve
  • 1 csomag leveles tészta
  • 5 dkg mandula
  • fél citrom leve

Elkészítés

A birset megtisztítjuk, felkockázzuk, a citrom levét ráfacsarjuk, hozzáadjuk a cukrot, vizet és lefedve megfőzzük. Leszűrjük, majd a birset leturmixoljuk.

A leveles tésztát kitekerjük, a birspürével megkenjük, megszórjuk durvára vágott mandulával. A körtét vékonyan szeleteljük és a tetejére fektetjük. 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Beignet, a francia fánk

Bundás kalács sós karamell­szósszal

Cukkinis-almás sütemény

Epermisu

Karácsonyi Cakepops

Vegán rácsos keksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".