• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Áfonyás-ananászos répakocka

Hozzávalók

  • 5 tojás
  • 8 ek cukor
  • 25 dkg lágy vaj
  • 15 dkg répa
  • 30 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 5 dkg kókusz
  • 5 dkg áfonya
  • 15 dkg ananászkonzerv
  • fél dl ananászlé
  • 30 dkg mascarpone
  • 20 dkg ananászkonzerv
  • 2 evőkanál Koronás Porcukor
  • marcipánrépa díszek

Elkészítés

A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk, hozzákeverjük a vajat. A répát lereszeljük, a liszttel, sütőporral, kókusszal, áfonyával és az ananászkockákkal összekeverjük, kicsit hígítjuk az ananászkonzerv levével. A tésztát sütőpapírral bélelt 30x40-es tortaformába símítjuk. 180 fokos sütőben 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Az ananászkonzerv maradék részét leturmixoljuk a levével. A mascarponét és a joghurtot a cukorral összekeverjük és hozzáadunk annyit az ananászturmixból, hogy ne legyen nagyon folyós a krémünk. A sütire kenjük, marcipánrépákkal díszítjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Joghurtos kevert süti

kandírozott vérnaranccsal

Kakaós mini Pavlova

Citromos almaraguval

Narancsos-joghurtos tésztatorony

Csokoládés brownie karamell­habbal

Csibekalács

Kakaós kekszek

nyomdázott fondanttal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".