• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Brownie

Hozzávalók

  • 3 tojás
  • 110 g Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 100 g Barna Nád Kristálycukor
  • 150 g vaj
  • 100 g étcsokoládé
  • 12 g mogyoróolaj
  • 40 g liszt
  • 15 g kakaópor
  • 75 g durvára vágott, pirított mogyoró
  • 1 marék szezámmag
  • 100 g baracklekvár

Elkészítés

A tojást a finomszemcséjű kristálycukorral és a barna nádcukorral keverjük habosra. A vajat és a csokoládét vízfürdőn (40 °C) olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a mogyoróolajat (olajat). A csokoládés részt adjuk a tojás-cukros keverékhez, majd keverjük  hozzá a lisztet, a kakaót és a mogyorót. A masszát helyezzük sütőpapírral bélelt, kb. 30 x 20 cm-es tepsibe. Szórjuk meg szezámmaggal, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb 30 percig süssük. Ha kihűlt, kenjük rá a forró baracklekvárt és szeleteljük fel.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sajtfánk

Mandulás mini kalácsok

Csokoládés cseresznyés sütemény

Almás-diós falatok

Hópehelykeksz cukormázzal

Gesztenyés morzsasüti marcipánnal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".