• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Rumos ananász chutney

Hozzávalók

  • 1 kg megtisztított ananász gyümölcshús
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 6 evőkanál barna rum

Elkészítés

Az ananászok két végét levágjuk, majd talpára állítva a külső héj réteget is levágjuk róla. Ezután négybe vágjuk, és eltávolítjuk a gyümölcs közepén keresztül futó fás részt. Ezután a megmaradt tiszta gyümölcshúst igényünk szerint felkockázzuk. Az ananász nem fog szétfőni, így akár egész apróra is vághatjuk. Egy edénybe tesszük a felkockázott ananászt a befőzőcukorral, és folyamatos keverés mellett, kb. 30 percen át forraljuk magas hőfokon. Mikor már kezd besűrűsödni, hozzáadjuk a rumot, és még egyszer átforraljuk. Ha elkészült a chutney, kifőzött üvegekbe adagoljuk, majd lezárjuk.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Aszalt szilva chutney

Sütőtökös chutney

Szilva-barack chutney

Vaníliás körte chutney

Mangó chutney

Sárgabarck chutney

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".