Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A szóráshoz:
A zabpelyhet, a kókusztejet és a vizet magas hőfokon felforraljuk. Hozzáadjuk a cukrot, majd alacsony lángon, kevergetve főzzük 15 percig, amíg a zabpehely megpuhul.
Közben levágjuk a narancs végeit, a maradék héjat késsel eltávolítjuk, majd felszeleteljük a gyümölcshúst.
A mangót a mag mellett átlósan elvágjuk. Leválasztjuk a gyümölcshúst a héjról (először négyzetesen bevagdoshatjuk, hogy utána könnyebb legyen kockákat formálni belőle). Ezt megismételjük a mangó másik oldalával is. Eltávolítjuk a maradék gyümölcshúst a magról, és turmixgépbe tesszük. Meghámozzuk a banánt, és szeletekre vágjuk.
A puhára főtt zabpelyhet 2 külön tálba osztjuk, és a tetejére tesszük a feltéteket. Megszórjuk cukorral és kókuszreszelékkel, majd mogyoróvajjal, naranccsal és dióval díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás