• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Zeppole, olasz túrófánk

Hozzávalók

  • 25 dkg túró/ricotta
  • 1 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 3 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 1 csipet só

Elkészítés

Az alapanyagokat eldolgozzuk, majd vizes kézzel golyókat formázunk és a forró olajban kisütjük a fánkokat. Magában vagy lekvárral kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Banánkenyér karamellszósszal

Rózsafánk

Gomb-keksz

vegán

Citromos puszedli

Csokis csillagok

Cseresznyés-sárgabarackos morzsás focaccia

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".