• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Rózsafánk

Hozzávalók

  • 35 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet só
  • 4 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 3 evőkanál tejföl
  • olaj

A tetejére

  • lekvár
  • Koronás Porcukor

Elkészítés

A lisztet a sütőporral, sóval, cukorral, tojásokkal és a tejföllel eldolgozzuk, majd lisztezett felületen 3–4 mm vékonyra nyújtjuk. 3 féle méretű szaggatóval köröket szaggatunk, ezeket 4 helyen ollóval becikkezzük, majd egymásra helyezünk 3 különböző méretű kört, ujjunkkal középen összenyomjuk és forró olajban kisütjük. A sülés közben szétnyílik a tészta, mint a rózsa. A közepébe lekvárt tehetünk és porcukorral szórjuk meg tálalásnál. Egy adagból kb. 15 db fánk készíthető.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Olasz rizspite

Húsvéti nyúlbriós

Párizsi krémmel töltött diós keksz

Sósmogyorós karamellpite

Erdei gyümölcsös-mandulás pite

Gyömbéres-citromos brownie cukormázzal

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".